Zuid-Holland

Glutenvrij en lactosevrij uit eten in Dordecht

Dordrecht is een oud Hollandse stad waar je een heerlijke stadswandeling kan maken. Het beschikt over een mooi historisch centrum met veel monumentale panden en je kan er ook heerlijk aan het water zitten. Ik vind Dordrecht echt een leuke stad om te zijn! In dit artikel laat ik jou dé leuke eetplekjes in Dordrecht zien waar je glutenvrij, lactosevrij en eivrij kan eten! Dit artikel is dankzij jullie allemaal samengesteld, want jullie hebben een hoop goede ervaringen in Dordrecht gedeeld!

Ik weet uit ervaring dat het soms heel lastig is om een geschikt restaurant te vinden. Daarom heb ik een kaart samengesteld waar glutenvrije, lactosevrije en eivrije restaurants op staan waar je kan eten. Deze kaart is hier te vinden! Wil je dus meer adressen bekijken, of naar adressen buiten Dordrecht? Dan is deze kaart erg handig!

De stroper aan de Wijnbrug 1

Dit visrestaurant ligt midden in het oude centrum. Het is gelegen aan een prachtige historische gracht, waardoor je al zittend op het terrasje een heerlijk vakantiegevoel krijgt! Naast visgerechten hebben ze ook wat vleesgerechten in het assortiment. Je vindt de link naar het restaurant hier!

Restaurant Dordts genoegen aan de Voorstraat 256

Het restaurants Dordts genoegen is een gezellig grand cafe waar je heerlijk kan eten. Ook dit restaurant bevindt zich in het centrum. Op de menukaart zijn geen allergenen aangegeven, maar in overleg met de keuken is glutenvrij en lactosevrij eten mogelijk. Een link naar dit restaurant vind je hier!

 


Bistro Twee33 aan de Wijnstraat 233

Bistro Twee33 is een restaurant en wijnbar waar je heerlijk kan eten. Naast de gerechten kan je bijbehorende wijnen bestellen voor de perfecte match. Je kan bij Bistro Twee33 van te voren, bij je reservering, je dieetwensen doorgeven. Dan houden ze er rekening mee. De link naar het restaurant vind je hier.

Restaurant Post aan de Johan de Wittstraat 128

Restaurant Post zit net buiten de binnenstad, maar is écht de moeite waard om eens langs te gaan. Elk seizoen staan er andere gerechten op de kaart en ze werken met écht goede producten geleverd uit Italië. In overleg met de keuken is het mogelijk om glutenvrij en lactosevrij te eten. Een link naar het restaurant vind je hier!

Let op! Mijn tips van hier boven geven natuurlijk nooit 100% garantie dat het eten helemaal goed gaat. Denk altijd goed na, blijft alert en overleg goed met de keuken. Lijken bovenstaande restaurants je niks? Check dan mijn verzamelde glutenvrije en lactosevrije hotspots in Nederland hier. Wellicht zit daar wat voor je tussen! Heb je zelf nog een goed idee voor een restaurant waar glutenvrij en lactosevrij geserveerd wordt? Dan kan je helpen door hier dat restaurant door te geven!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.