Zuid-Holland

Glutenvrij en lactosevrij uit eten in Scheveningen

 Scheveningen staat bekend om zijn strand en strandtenten. Het is de bekendste badplaats in Nederland. Op een zomerse dag is het er enorm druk met strandgangers en zitten de terrasjes en strandtenten vol. Maar ook buiten de zomer is Scheveningen de moeite waard om te bezoeken. Het is er altijd gezellig, je kunt er een heerlijke strandwandeling maken én er zijn altijd surfers waar je naar kan kijken als je zelf niet surft. In dit artikel laat ik jou dé leuke eetplekjes in Scheveningen zien waar je glutenvrij, lactosevrij en eivrij kan eten! Met dank aan jullie, want jullie hebben een aantal top adressen doorgestuurd!

Ik weet uit ervaring dat het soms heel lastig is om een geschikt restaurant te vinden. Daarom heb ik een kaart samengesteld waar glutenvrije, lactosevrije en eivrije restaurants op staan waar je kan eten. Deze kaart is hier te vinden! Wil je dus meer adressen bekijken, of naar adressen buiten Scheveninge? Dan is deze kaart erg handig!

Restaurant Spijs aan de Wassenaarsestraat 147

Restaurant Spijs is gevestigd in een rijksmonument uit 1886 en is daardoor erg sfeervol. In de keuken wordt internationaal gekookt met invloeden vanuit de hele wereld. In overleg met de keuken is het mogelijk om glutenvrij en lactosevrij te eten. Een link naar het restaurant vind je hier!

The Fat Mermaid aan Strand Noord 19

The Fat Mermaid is een strandtent waar je aan het strand heerlijk kan borrelen, lunchen en dineren. Zeker de moeite waard als je voor het strand naar Scheveningen komt! De menukaart verandert constant, omdat dat afhankelijk is van wélke producten ze vers kunnen krijgen. In overleg met de keuken is glutenvrij en lactosevrij eten mogelijk. Een link naar The Fat Mermaid vind je hier!


De Waterreus aan de Strandweg 3A

De Waterreus is een strandrestaurant en zit ook direct aan het strand. Het is een ideale plek om langs te gaan voor een drankje en ook een hapje te eten. Ze hebben een breed assortiment aan gerechten, waardoor er voor iedereen wel wat lekkers bij zit. In overleg met de keuken is glutenvrij en lactosevrij eten mogelijk. Een link naar het restaurant vind je hier!

 

Strandrestaurant Werelds aan Strand-Noord 54

Restaurant Wereld is een strandrestaurant waar je met uitzicht op zee lekker kan eten. Je kan er terecht voor een ontbijt, lunch én diner. En natuurlijk voor een heerlijk drankje in het zonnetje aan het strand. In overleg met de keuken is er van alles mogelijk, dus overleg zeker met de keuken als je hier naartoe gaat. Een link naar het restaurant vind je hier.

 

Dok28 aan de Dr. Lelykade 28b

Dok28 is een restaurant welke gelegen is aan de gezellige haven in Scheveningen. Vanaf het terras kijk je uit over de jachthaven. Een mooi en indrukwekkend uitzicht! Bij Dok28 kan je terecht voor een hapje en een drankje. Leuk is dat ze elke dag een wisselend gerecht op de kaart hebben, afhankelijk van de visvangst van die dag. Hoe leuk is dat? Een link naar het restaurant vind je hier!

Andere restaurants waar je ook goed kan eten:

  • Standpaviljoen Wensveen aan Strand Noord 40
  • Rodizio Brazilian Grill aan de Grevers Deynootplein 125
  • Oma Toos aan de Doctor Lelykade 3r
  • ‘t Zusje Kurhaus aan de Gevers Deynootplein 30

 

Let op! Mijn tips van hier boven geven natuurlijk nooit 100% garantie dat het eten helemaal goed gaat. Denk altijd goed na, blijft alert en overleg goed met de keuken. Lijken bovenstaande restaurants je niks? Check dan mijn verzamelde glutenvrije en lactosevrije hotspots in Nederland hier. Wellicht zit daar wat voor je tussen! Heb je zelf nog een goed idee voor een restaurant waar glutenvrij en lactosevrij geserveerd wordt? Dan kan je helpen door hier dat restaurant door te geven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.