Veneto

Glutenvrij en lactosevrij uiteten Treviso

Dit jaar gaan wij naar Italië op vakantie en ik heb er ontzettend veel zin in. Bij op vakantie gaan hoort voorbereiden en voor mij hoort daar onder andere bij om te kijken waar we uiteten kunnen. De bedoeling is om twee dagen naar Venetië te gaan en daarbij een nacht in Treviso te overnachten. Tijdens mijn voorbereiding ben ik op zoek gegaan naar dé glutenvrije en lactosevrije restaurants waar ik eventueel kan gaan eten. In deze blogpost deel ik de restaurants die ik gevonden heb! Ga je net zoals ik ook een dagje naar Venetië en wil je daar uiteten? Ook voor Venetië maakte ik een lijst waar glutenvrije en lactosevrije restaurants opgesomd staan! Deze lijst vind je hier.

Tijdens mijn zoektocht naar glutenvrije en lactosevrije restaurants ben ik heel wat toffe restaurants tegen gekomen! Ik heb ze allemaal op de kaart met glutenvrije en lactosevrije hotspots in Italië gezet. Deze kaart vind je hier.  Hieronder staan de restaurants opgesomd waar ik heel graag eens een kijkje zou willen nemen. Helaas ben ik er niet zo lang, dus gaat dat niet allemaal lukken maar wellicht heb jij er wat aan! 

 

Trattoria Caprese aan P.za dell’Università 7

Tijdens de zoektocht ben ik onder andere dit restaurant tegen gekomen waar glutenvrij en lactosevrij eten mogelijk is. Op de website staat een menu speciaal voor mensen met coeliakie en ook pizza’s zijn glutenvrij mogelijk. Hoe lekker! De site van het restaurant vind je hier.

TVBurger aan Borgo Giuseppe Mazzini

Wil je even wat anders dan pizza’s, dan is dit restaurant misschien wat voor je. Ze serveren hier glutenvrije en lactosevrije burgers. Ook vegetarische opties zijn mogelijk. Op de site staat expliciet aangegeven dat glutenvrij mogelijk is en dat er een allergenenkaart beschikbaar is. Ook deze kan je op de website vinden. De site van het restaurant vind je hier!

IJsje bij GROM aan P.za Del Quartiere Latino 16

Wie vaker naar grote steden gaat, weet misschien wel dat je bij GROM terecht kan voor overheerlijk glutenvrij en lactosevrij ijs. Ik heb echt ontzettend goede ervaringen met GROM! GROM zit ook in Treviso en je kan daar dus zeker terecht als je zin hebt in een heerlijk ijsje. De site van GROM vind je hier.

TEN restaurant Treviso aan Piazza delle Istituzioni 34

In dit prachtige restaurant zou ik graag eens willen eten. De foto’s op de website zien er echt overheerlijk uit! Glutenvrij en lactosevrij zijn hier goed mogelijk, maar geef het uiteraard aan bij de ober als je daar wil eten. De website van het restaurant vind je hier

 

Cae de Oro aan Vicolo Avagori 6

Over dit restaurant heb ik hele goede recensies gelezen. Zeker de moeite waard om langs te gaan als je in Treviso bent! De link naar de Facebookpagina van dit restaurant vind je hier

Let op! Mijn tips van hier boven geven natuurlijk nooit 100% garantie dat het eten helemaal goed gaat. Denk altijd goed na, blijft alert en overleg goed met de keuken. Lijken bovenstaande restaurants je niks? Check dan mijn verzamelde hotspots met glutenvrije en lactosevrije restaurants in Italië.  Wellicht zit daar wat voor je tussen! Heb je zelf nog een goed idee voor een restaurant waar glutenvrij en lactosevrij geserveerd wordt? Dan kan je helpen door hier dat restaurant door te geven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.